Je hond op vakantie en de baas mag mee.

Neemt u ook graag uw hond mee op vakantie, maar weet niet waar honden welkom zijn? Alle vakanties op deze website zijn hond vriendelijk en beschikken vaak over een omheinde tuin.

Van wat voor vakantie houd uw hond het liefst. Is dat naar de zee of een bosrijke omgeving. Lekker in de sneeuw of voor de actieve honden de bergen in.

Heeft u een hond die er graag vandoor gaat terwijl u rustig wilt genieten met een kop koffie op het terras. Ook voor deze honden zijn er vakantiehuisjes beschikbaar met een omheinde tuin. Uw hond kan dan heerlijk in de tuin verblijven met u en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw hond ervandoor gaat. De meeste tuinen zijn groot genoeg voor meerdere honden.

Kijk gerust eens rond op deze website met hond vriendelijke vakanties in het binnen en buitenland.



(Ameland)
 
Het vakantiepark Boomhiemke in Ameland is een diervriendelijk park. Er zijn een aantal huisjes waar maximaal 2 honden zijn toegestaan. Het strand en centrum zijn dichtbij en er zijn vele fasaliteiten op het park. De honden zijn op veel plaatsen welkom zo ook in restaurands. In het naseisoen is het mogelijk met goed overleg meerdere honden mee te nemen.
 
www.boomhiemke.nl

(salzburg)
U verblijft in een appartementen huis en heeft een eigen kamer. De hond slaapt bij u. Er word heerlijk voor u gezorgd met een ontbijt en diner. Ga onder begeleiding en gezamelijk wandelen door de natuur. De wandelingen variéren van enkele uren toch 8 uur per dag. Er word tijd besteed aan verschillende activiteiten  zoals apporteertraining, clicktraining, gehoorzaamheid en andere sporten. U bepaald natuurlijk zelf als u aan deze activiteiten meedoet. kijk voor meer info op de site

www.exarcio-hondenvakantie.nl\


(zeeuws vlaanderen)
Een stukje Vlaanderen in Nederland met kilometers lange zandstranden. Een gezellige familie camping waar ook je hond welkom is. Er is een kennel en een speciale wasplaats aanwezig. ook verhuren ze houten trekkershutten.Er zijn goed onderhouden ruime staanplaatsen.

www.campingtschorre.nl

(drenthe)
Het vakantiehuis in Meppen is hondvriendelijk en heeft een omheinde tuin van 2200 vierkante meter. het huisje staat op een bosperceel met genoeg privacy. Meppen ligt in een bosrijke omgeving    
waar je heerlijk kunt wandendelen en fietsen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


(Duitsland   Rhauderfehn)
De Siriushoeve ligt 25 kilometer van de Nederlandse grens. Het bied 3 ruime vakantiewoningen het een hoog hek om de tuinen. Ook is er een gezamenlijke omheinde tuin voor de honden van 3000 vierkante meter. Er kan gezwommen worden in de zwemvijver en er mag gebruik worden gemaakt van de aanwezige agility toestellen. Wilt u zelf even een lekker dagje weg zonder uw hond is dat geen probleem. Zij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en passen op uw honden. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

www.honden-welkom.nl

(Gelderse Achterhoek)
Bij Huisje Boompje Hondje vind je 5 hondvriendelijke vakantiehuisjes met een omheinde tuin voor uw viervoeters.De huisjes liggen in een rustige natuurlijke omgeving waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Voor een rustige vakantie is dit een ideale plek voor u en uw honden.

www.huisjeboompjehondje.nl

(Eiland Texel)
Kent u het Waddenpark Avanti al? Het ligt op het mooie eiland Texel. Hier zijn uw honden meer als welkom en meerdere honden zijn toegestaan. Er zijn huisjes met een omheind terras of tuin zodat uw hond er niet
Vandoor kan gaan. Er is een groot hondenrenveld met diverse hondenspeeltoestellen en een hindernisbaan aanwezig. Houd uw eigen hond in de gaten en houd ze buiten aangelijnd en houd rekening met elkaar. Op het hondenrenveld mogen ze lekker los en dollen met elkaar. Ruim de ongelukjes van uw hond zelf op. Dan is het tijd om er lekker tussen uit te gaan. Heerlijk naar het strand, Of lekker struinen door de duinen met uw honden. Op de onbewaakte strand gedeelten mogen onze viervoeters lekker los lopen. Op andere stranden moeten ze aangelijnd zijn in de periodes juni tot de eerste week van september. In bijna alle strandpaviljoens zijn de honden welkom.

Vind hier meer informatie over het Waddenpark Aventi in Texel

www.waddenparkavantitexel.nl


(Nijkerk)
Het mooiste hondenstrand vind u in Zeewolde. Gewoon een dagje uit met je hond. Een weekend of week. Het kan hier allemaal. Het hele jaar door mogen hier de honden loslopen, graven, rennen en zwemmen. kamperen
op het strand of in een huisje. Er is een behendigheidsbaan waar je hond zich kan uitleven. Zo is er ook een speelveld een hondendouche en een oppas voor de viervoeters. Ga je er een dagje tussenuit en je hond kan niet mee breng hem dan naar de oppas waar constant toezicht word gehouden, En aandacht genoeg is dus. Heeft u hond een ongelukje achtergelaten, er hangen hondenpoepzakjes over het hele strand dus geen probleem.

Vind hier alle overige faciliteiten over het hondenstrand